WOODLAND Naša priča

Dom nije mesto, dom je osećaj!

Woodland Nameštaj je osnovan 2021. godine iz potrebe jedne mame da našem tržištu ponudi montesori krevete za decu jedinstvenog i inovativnog dizajna. Osnovni principi na kojima je Woodland Nameštaj osnovan jesu bezbednost i udobnost dečjih kreveta uz krajnji cilj postizanja beskrajne zabave, zbog čega su svi naši dečiji kreveti radjeni sa željom da stimulišemo dečiju maštu, istraživanje i samostalnost. Naša misija je da budemo deo dečjih prvih koraka i deo njihovog odrastanja. Woodland kreveti za decu pored atraktivnog dizajna, ističu se maksimalnim kvalitetom u izradi, sigurnošcu, komforom, zbog čega je roditeljima lako da uz naše dečije krevete osmisle sobu kao iz najlepših bajki. 

U našem radu verujemo da je za dečiji nameštaj, pored atraktivnosti dizajna i zabavnog aspekta, podjednako bitno postizanje maksimalne udobnosti i bezbednosti, zbog čega sve dečije krevete izradjujemo uz maksimalno poštovanje svih bezbednosnih standarda, uz korišcenje ekoloških boja na vodenoj bazi. Takodje se trudimo da svakom novom dizajnu, pored funkcionalnosti i bezbednosti, pristupimo i sa ciljem pronalaženja rešenja za sve probleme sa kojima se roditelji mogu suočiti prilikom odrastanja njihovih najmladjih.

Ponosni smo na to što smo deo velikog broja porodica u Srbiji, regionu i inostranstvu i što imamo privilegiju da budemo deo njihovih najradosnijih trenutaka i deo avanture zvane detinjstvo!

Hvala na poverenju,

Woodland tim